Shoppen er flyttet og hedder nu www.mialindbirk.dk

Handelsbetingelser


MUUI er en dansk webbaseret butik med salg af grafisk design, keramik og strik. Alle varer er produceret af muui selv. 

På www.muui.dk kan du bestille varer via vores hjemmeside til levering hjemme, på jobbet, hos andre - eller du kan afhente selv i Mårslet.

Hvis du har forespørgsler til varer, er du altid mere end velkommen til at kontakte mig på mail [email protected] 


Betaling

MUUI modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort via Paypal og Stripe


Priser og fragt

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter - med mindre du handler fra et ikke EU-land. Alle aftaler indgåes på dansk.

Det koster 39 kr. i fragt, uanset ordrens størrelse og vægt, for forsendelse til adresser i Danmark (excl. Grønland og Færøerne). Hvis du selv henter dine varekøb i Mårslet, så skal du naturligvis ikke betale fragt. Kontakt os da via mail inden du lægger din ordre. 


Forsendelse

Jeg sørger for levering med Post Danmark eller GLS til pakkeshop, og sender dine varer inden for 3 hverdage. Rettidig levering forudsætter dog, at Post Danmark og GLS overholder dag-til-dag levering. MUUI kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark og GLS. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller deciderede udeblevne leverancer, fremsender MUUI naturligvis en ny leverance uden beregning.

Selvhenter

Hvis du har valgt, at du selv vil afhente din bestilling i Mårslet, så vil der blive sendt en mail med besked om, at din pakke er klar til afhentning og vi aftaler nærmere om hvornår afhentningen kan finde sted.

 

Bestilling fra udlandet

Ønsker du at få leveret til en adresse i udlandet, skal du blot vælge den rette forsendelsesmetode undervejs i din bestilling.

  

Reklamationsret

MUUI yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert anvendelse eller vedligeholdelse. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles MUUI indenfor rimelig tid og senest 72 timer efter modtagelsen. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller efter aftale kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder MUUI returneringsomkostninger.

 

Reklamation, varereturnering og ombytning

Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os efter aftale. Varerne skal altid returneres i ubrugt stand og i korrekt forsvarlig emballage.

Hvis du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en tilbageførsel til dit betalingskort, når vi har fået varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. 
Du må påregne op til 8-10 dages ekspeditionstid. Lovgivningen siger 30 dage. Vi sender dig en mail, når vi har behandlet din returvare. 

Medsend venligst kopi af kvittering eller skrivelse indeholdende ordrenummer, produktbeskrivelse samt begrundelse for returnering. Ønskes en anden vare i stedet, skal der på ny lægges en ordre i webshoppen

Vil du returnere en vare skal du selv betale returforsendelsen. Ligeledes tilbagebetales fragten for ordrens forsendelse heller ikke. Er ordren blevet sendt fragtfrit og dele af eller hele ordren sendes retur, så vil fragten blive trukket fra det resterende beløb, såfremt ordrebeløbet når under den fragtfrie grænse.

Hvis du ikke afhenter dine bestilte varer på posthus eller på andet postafhentningssted indenfor afhentningsfristens udløb, sender Post Danmark pakken retur til os. Post Danmark opkræver os både for fragten til dig og for fragten retur til os, og returfragten til os skal du naturligvis betale, hvis ikke du henter dine bestilte varer. 

Vi behandler ikke-afhentede pakker som retursager/fortrydelse. Beløbet for porto for uafhentede pakker, som vi fratrækker dit returbeløb udgør 49 kr. Ønsker du at købe varerne igen - er du nødt til at lave en ny bestilling. Det samme gælder, hvis du har indtastet en forkert leveringsadresse på din ordre.

Varer fra kategorien "Personlig" er lavet specielt til køber og er derfor ikke en vare vi kan gens. Disse varer tages ikke retur.


Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer skal du kontakte os på: 

Email: 
muui.info@gmail.com

Tlf: +45 23390880

Varereturnering sendes til

MUUI

C/O Mia Lindbirk

Nymark Alle 396

8320 Mårslet

 

NB. Personlig returnering kan kun foregå efter aftale.Obs.

Tingene på opsætningerne som ikke sælges løst på webshoppen, medfølger ikke ved opsætnings køb. Det er KUN illustrationerne.


Rammer medfølger ikke.


Farverne kan variere fra skærm til skærm.

 

Der tages forbehold for tastefejl og udsolgte varer.


CVR-nr.: 35722920